12 juni 2007

Tuur naar zee

Mijn broer is naar de zee met Pappa. Moeke en ik zijn vannacht helemaal alleen thuis. Onze eerste echte Girlz night! (die nachten in het moederhuis tellen niet echt)

Gisteren vertrokken Oma en Opa, Joran en tante Ilse al naar Zeebrugge . Moeke kon Tuur zo lang niet missen dus hij is ze vandaag pas achterna gereisd :o)

Vandaag zijn we samen nog en hele dag bij Moekenilda en Vake Pol gaan spelen. Na haar werk is Moeke naar daar gekomen en we hebben samen op Pappa gewacht.

Pappa moet morgen in Brugge zijn om materiaal voor de sportdagen in Huizingen op te halen. Dat kwam dus goed uit. Pappa heeft een groot wit busje gehuurd en daarmee rijden zijn da boyz naar zee gereden. Zo geraakt Tuur aan zee en moet Pappa morgen minder lang file doen.
Moeke dacht dat Tuur dat busje misschien niet zo leuk zou vinden. Ze had Tuur zijn pyjama alvast bij Moekenilda aangedaan en ze had hem Woef en zijn tut gegeven, voor alle zekerheid en zodat hij kon slapen. Maar Pappa heeft daarnet telefonisch verslag uitgebracht van de reis en Tuur heeft Woef en zijn tutje niet nodig gehad. Hij heeft zich kostelijk geamuseerd. Hij zat veel hoger dan anders in zijn grote stoel op de voorbank en hij kon dus alles op de weg goed zien. Hij heeft naar de vrachtwagenchauffeurs gezwaaid en die hebben teruggewuifd en getoeterd. Hij heeft de schaapjes in de wei gedag gedaan en hij heeft wel 20 minuten lang geroepen “we komen eraan Oma!”. Mijn broer is de hele weg lang wakker gebleven maar ligt nu dan toch lekker te slapen aan zee in zijn reisbedje. Hopelijk heeft hij een beetje mooi weer de volgende dagen.

Comments: Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?