18 juli 2006

Mijn Bruz

Gisteren zijn moeke en papa naar tante Veronique de gynaecoloog geweest. Mijn opvolger had gisteren immers zijn half-time-super-echo. Da's een echo die lang duurt en waar de dokter een heleboel dingen nakijkt. Van gesloten rugjes en buikwandjes, over 10 vingers en 10 tenen tot het juiste aantal werkende niertjes en of alle kamers van 't hartje er zijn. Ze kunnen echt al een heleboel bekijken. Ook dus (als 't boeleke even mee wilt) of 't een zus of een broer wordt voor mij.
Moeke en papa hebben inderdaad kunnen zien wat het zal worden en ze hebben het mij ook al verteld maar ik mag het niet verklappen. Omdat ik niet zo gek ben als moeke vorige keer om steeds zijn/haar en Elvis/Esmeralda (waar hebben ze dat ooit vandaan gehaald!) te zeggen, wil ik alvast het volgende met jullie afspreken.
Ik krijg een Bruz. En zo'n Bruz da's iets dat qua geslacht nog alle kanten op kan. Ik zal dus, als ik het over Bruz heb, heel onconsequent en "zijn, haar, hem, hij, zij,..." allemaal door elkaar gebruiken.
Papa en moeke hebben me gezegd dat Bruz een even groot wroetvarken is, als ik was in de buik. Niet dat je daarvoor een echo nodig hebt. Met wat geduld kan je door moeke's buik Bruz voelen en zelfs zien wroeten. Of Bruz ook zo hevig gaat zijn éénmaal op 't droge, valt naar 't schijnt nog af te wachten.
Bruz heeft zich gisteren tijdens de echo in elk geval van al zijn kanten laten bewonderen en ze heeft zitten draaien als een tolletje. Bruz heeft trouwens aan papa en moeke laten weten dat tante Veronique gelijk had, het gaat prima met hem. Bruz heeft -Fonz gewijs- zijn duimpje opgestoken naar moeke en papa. En blij dat die twee daarmee zijn :o)
Bruz 2 maanden geleden, toen Bruz nog helemaal op één schermpje paste.


Comments:
Ha, nu lukken de comments toch!
Gefeliciteerd met je Bruz, Tuur!
Het doet me denken aan het neefje van een vriendin dat ook een Bruz ging krijgen. Conversaties met dat neefje gingen als volgt: "Ha, krijg jij een zusje?" "Jaaaa!" Waarop 1 van de ouders tegen de triomfantelijk kijkende vragensteller in kwestie zei: "vraag nu maar eens naar een broertje". "Of krijg jij een broertje?" "Jaaaa!"
groetjes,
Ann
 
ah, toch iemand die door heeft waar die comments voor dienen.
 
Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?